Despre noi

November 19th, 2013 Leave a comment Go to comments
If you liked this post, say thanks by sharing it:

Scopul acestui site este acela de a lua poziție împotriva nesimțirii și mitocăniei din trafic. Această luare de poziție îmbracă simbolic forma Mișcării Impotriva Neșimțirii din Trafic (MINT), la care sperăm să aderați și voi, în speranța că împreună vom putea mișca, măcar puțin, lucrurile într-o direcție pozitivă.

Pe străzile din România, traficul devine din ce în ce mai greu, din cauză că există din ce în ce mai multe mașini. În acest infern, în care am avea nevoie de cât mai multă politețe, bun simț și înțelegere, avem de a face și cu indivizi care, prin comportamentul lor, îngreunează și mai mult circulația și pun la grea încercare nervii oamenilor din jur.

Problemele de trafic se datorează într-o foarte mare masură și comportamentului iresponsabil al acestor indivizi, pe care vrem să-i expunem pe acest site, în speranța că poate, astfel, putem să-i determinăm să-și schimbe comportamentul.

Intră și tu în Mișcarea Impotriva Neșimțirii din Trafic (MINT) și luptă alături de noi pentru un trafic mai bun și pentru mai mult respect reciproc între toți cei implicați, fie ei șoferi sau pietoni! Trimite-ne poze cu situații similare pe adresa contact [arond] mitocani [punct] ro.

  1. December 11th, 2013 at 08:45 | #1

    Domnilor Mitocani. ro , nu vreau sa va critic acest site dar , dumnevoastra nu prea aveti dreptate in legatura cu fotografiile in care apar autoturisme parcate neconform sau incomod in centre comerciale precum ( Billa , Metro etc ) Eu din propria mea experienta in parcarile din centrele comerciale mi-am gasit masina lovita , zgariata sau blocata de soferii care isi parcau masinele foarte aproape de autoturismul meu , De aceea pentru ati feri masina trebuie sa parchezi incomod chiar pe 2 locuri de parcare sau 3 locuri pentru ca in Romania trebuie sa fii mai Mitocan decat altii pentru a-ti apara bunul tau ( autoturismul ) Soferii respectivi au cheltuit sume de bani considerabile sa-si cumpere astfel de masini de aceea le dau dreptate la modul cum parcheaza .

  2. Cosmin Petrescu
    December 14th, 2013 at 19:41 | #2

    Exista oricand solutia parcatului mai departe de intrare, solutie care elimina riscurile enumerate mai sus. Dar care presupune putina miscare pentru posesorul masinii! Batalia mare este acolo, la intrarea in magazin, unde de obicei sunt si locurile destinate persoanelor cu handicap. Pe care le ocupa tot indivizii cu piele obrazului groasa!